Elköltöztünk!

 2013.06.04. 11:59

Sziasztok Kispandamacikák,

kinőttük, a blog.hu-t és a blogspot.hu-t is és ide költözött el a Pandacsalád:

betontv.hu

 

olvassatok, szeressetek és örüljetek!

MI nagyon boldogok vagyunk!

puputeve

egy egész pandacsalád

színek

 2012.12.21. 11:36

Fabricius Gábor puha neonfejlövését olvastam, mert nagyon szuperul néz ki a könyv, meg a színek rajta, meg a cím, meg, ha belelapozol, az is nagyon menő, a projekt is zseniális amit kitalált, szórakoztatóak a lábjegyzetek, de mégis, azt kell, hogy mondjam, hogy gyenge az egész.

Mégis az utsó bejegyzés, megfogott, ez alapján elkészítettem a szüzsét és az én kedvenc színeimet.Mindig is imádtam, a beszédes színeket, pl Párizsi kék vagy okker sárga vagy kiskacsazöld, de most egy koncentráltabb mennyiségben a kedvenc színeim jönnek:

Yveskleinkék, Starbuckszöld,habfehér, cseresznyevirágrózsaszín, kokainfehér,epresrágópink, acélszürke, kommunistavörös,témobilpink,belmonodősz, banánsárga,barackrózsaszín, agávézöld,lárvafehér,facebookkék,warholpink,barbierózsaszín, csokifekete, BETONSZÜRKE,

azt hiszem elértünk a lényeghez, most be is fejezem és jöjjenek a copyk:

2012-12-21 09.32.55.jpg

2012-12-21 09.32.07.jpg

2012-12-21 09.32.35.jpg

Címkék: beton színek fabricius gábor puha neon fejlövés

rus anson különös világa

 2012.12.15. 18:58

Van egy lány San Fransiscoban, tanul még, akinek nagyon vicces kis világa van. szeretik sokan, mert divatos, szép, jól komponált, de van-e ebben valóban olyan sok minden.

Van egy klassz team mögötte, ez látszik a munkákon is. Stylistok, tökéletes make upok , klassz interiuer-ök és nagyon amerikai, de azért európaiság is érződik a munkákon nekem. Egy kis Franciaország. De lássuk mennyire klasszak a rénszarvasos fotók:):

rus ansonn788.jpg

Rus Anson7.jpg

rus anson circus.jpg

4.jpg

Rus-Anson-fashion-4-2.jpg

ra.jpgNagyon funnyk én imádom őket, de nem tudom, hogy szeretne-e ezzel nekünk valamit üzenni?

Címkék: rus ansen

Klassz volt a Bukta sejtelmes állásfoglalása a jelenlegi Műcsarnokos helyzetből, ami most nagy beszéd téma.

Gulyás vagy fekete,egy kis lázadásnyi alkalom. de Imre jó nagy feladványt adott nekünk, mert letart egy pár napot mire megértem miről szólt ez a performansz és nem kaptunk egyből direkt választ, de ő nem is szokott a művészetében politizálni, nem is várhattuk, hogy elmondja a véleményét. de ha megkérdezzük akkor azt mondaná : igen, de nem mert elmondta a véleményét.:)

287828_10151287810283006_1764205199_o.jpg

Adott 2 kis raklap oszlop, amin ki van jelölve 2 lábnyom és ha beleállsz, Bukta Imre lehetsz egy darabig. milyen lehet ma Bukta Imrének lenni ebben a szituban? 2 fotó ki is van állítva a kiállításon és van köztünk egy kis idő (1-2 év talán) és közben egy srác és egy lány neveket olvas fel. Halott-híres és élő nem-híres művészekét. Olyanokét, akik híresek és élnek még:) de lehet csak egy szűk körnek híresek.

Aztán ezek a nevek nem nagyon jöttem még rá milyen sorrendiséget takarnak , valszeg semilyet és aztán kezdődik előltől a körforgás és most már nem csak Bukta lehet Bukta, hanem bárki kipróbálhatja a szerepet, állni amikor süt a szemedbe a projektor.2 színpad van, arra állsz, amelyiknek van hely, vagy kivárod azt az oldalt ahova állni akarsz, de nem tudod melyik oldal mit tud, csak állsz valamelyiken és süt a szemedbe a projektor és olvassák a menő és számomra ismeretlen művészek nevét. de gondolom mindegyik menő, mert Bukta gyűjtögette össze. Listáról lemaradni végzetes:)

Címkék: performance gulyás gábor fekete györgy Műcsarnok Bukta Imre

Barbie and me

 2012.11.02. 16:12

once upon a day,  was young and i wanna be Photographer and creative director by Benetton etc. so once upon a day i made a series of barbies. I was alone, all of my friends study at Budapest or at Debrecen and i was at home alone because my entrance examination didn't succesded, so i determined i will make my first photo exhibition. My teacher (Gabriella György) helped me and adviced a lot of good thing . I read about Cindy Sherman and I was in Rome ( where i took lot of photos from me and the palace, fountain of Brunellesci etc.) and all together i stay by barbies, whiches were my favourite plays in my childhood.

We were the best friends we make a lot of thing together in these alone period of my life. we were in Budapest, what was my big Dream here to living and we were in Rome and we helped eachother how we can make up and do a hair and we can speak everything. In this way i make photos and that was in Godot Kávéház in 2006 or whenever, i don't know really well.

HPIM4584.JPG

Barbieeee we are here!

HPIM4571.JPG

Look you are famous!

HPIM4576.JPG

Dont shoot me!

HPIM4674.JPG