megint egy kis Kriszta. berakom a kisfilmeket, amit készítettem a tárlatvezetésről.

Előtte még okoskodom picit.

Rita Ackemann-t én nem túlzottan ismerem. Ezért inkább kopizok vmit a képek után...

Így néz ki:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korai munkái - mindenekelőtt rajzok és kollázsok - kalligrafikus, poétikus, improvizációt idéző művek, és elsősorban saját közegének, valamint az ún. youth culture személyes és kollektív problémáival, szexualitással, drogokkal, hatalmi pozíciók megkérdőjelezésével, bizonytalansággal és kontemplatív sorskereséssel foglalkoznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Francis Bacon színeit használja, kicsit grafitti nőművészként. A képek nekem olyanok néha, mint a Berlini nagyfal darabja, vagy ha megyek vonattal kifelé Bp-ről és megjelennek az első nem túl színes grefitik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magát is nagyrészt belefesti, rajta van a képein "AMERIKA" az, hogy nagy, hogy grefiti, hogy színes, mangás arcok. Ezzel talán pici Japán. De azok a mangás figurák, azok ők. Barátnőivel, kislányával vagy mind maga, ahogy telefonál, mosogat, mellyel mutatja nem csak művész, hanem háztartásbeli nő. Ez kijön belőle, ahogy Gőbölyös Lucából, Cindy Shermanből, x-T-ből. Azt gondolom, mindig pozítiv és hasznos, ha egy nő a szerepét keresi firtatja és megtalálja a társadalomban. Vagy csak kiáll amellett, hogy nőnek született. Még mindig nem olyan könnyű nőnek lenni. Persze biztosan férfinak sem. Az emancipáció meg minden:) szóval ezzel elindítottunk jó sok mindent. Önmegvalósítás, nem csak a háztartás, a feleséglevés, és gyermekmegszülés által.......Hanem egy munka, amiben jó vagyok és szeretem. Aztán kialakul egy körforgás, mert sztressz és blabla és akkor már csak jobb pasi kell és sokat keresel,(annak ellenére, hogy a nők még mindig kevesebbet kapnak ugyanazért a melóért..nem mindenhol) és a sok külsőség rád telepszik és ilyen kocsi, olyan lakás és tök béna leszel, ezt kompenzálod a sok szuper külsőséggel, emiatt utálnak a barátnőid és a pasik is, mert olyan nagyon menő vagy, hogy senki nem mer hozzád szólni. Nehéz ez is, ebben élni vagy erre vágyni. Ja és nem akarsz gyereket, mert addig valósítgatod magadat, hogy már nem lehet és tök nagy a bolygó, ezt is "bekéne" utazni. Sohasem tudsz elégedett lenni. Ezért a horoszkóp elolvasásán túl jobban belebonyolódunk az ezotériába. Ez segít. Látod ezért mondom, hogy okoskodom:)

MANGÁS:

 

 

 

 

 

 

 GRAFFITIS ÉS NAGY:

 

 

 

 

 

 

 

Olyasmi a ruhája itt mint Nagy Krisztának és neki is van egy árpaattilája.:) ha megakarjátok nézni a Nagykriszta tigrisformájú árpaattiláját,menjetek el a Tranzitba, mer tén nem találtam most a neten.Ha pedig a rucira vagytok kíváncsiak, akkor nézzétek meg ezt a videót:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az ígért videók, Rita kiállításáról, amint Kriszta tárlatvezet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://betonpop.blog.hu/api/trackback/id/tr214336050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása